Guiacat
Restaurant El Corral
43771 Dimecres, 61
36€ - 50€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. A la localitat de Riudecanyes, molt propera a Reus, es troba el restaurant El Corral, on hi trobareu una gran varietat de plats de cuina creativa de temporada. Aquest restaurant de disseny ubicat en una antiga masia restaurada amb molt de gust és el lloc ideal per gaudir de carns i peixos a la brasa. De fet, els plats de...

Actualment tancat.

A la localitat de Riudecanyes, molt propera a Reus, es troba el restaurant El Corral, on hi trobareu una gran varietat de plats de cuina creativa de temporada.

Aquest restaurant de disseny ubicat en una antiga masia restaurada amb molt de gust és el lloc ideal per gaudir de carns i peixos a la brasa. De fet, els plats del restaurant El Corral s’elaboren amb productes de qualitat i de proximitat per tal d’oferir als clients una experiència gastronòmica única.

Pel que fa als menús, a més del menú diari i del menú de cap de setmana, hi trobareu el menú El Corral (4 plats per 26€) i el menú Som Gastronomia (7 plats per 46€). 

Aquest restaurant disposa de plats especials per a persones celíaques i veganes. De fet, sempre que els clients facin saber al personal del restaurant que pateixen una intolerància alimentaria, el restaurant els oferirà una alternativa que s’ajusti a les seves necessitats. 

Quant als vins, el restaurant disposa d’una carta de vins amb referències d’allò més saboroses per acompanyar tots els seus plats.

Llegir més