Guiacat
Restaurant Mas Renart
17762 Carretera Espolla, 11
-
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Actualment tancat. El restaurant Mas Renart es troba a l’encantador hotel Mas Renart, situat a la localitat de Mollet de Peralada (Alt Empordà), i ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina de fusió internacional en un entorn meravellós, rodejat de vinyes i oliveres. Aquest restaurant est&a...

Actualment tancat.

El restaurant Mas Renart es troba a l’encantador hotel Mas Renart, situat a la localitat de Mollet de Peralada (Alt Empordà), i ofereix els millors plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina de fusió internacional en un entorn meravellós, rodejat de vinyes i oliveres.

Aquest restaurant està ubicat en una masia catalana de 1686 que encara conserva les característiques arquitectòniques inicials. No obstant això, a la seva decoració hi trobem dos trets molt característics: la presència de les roses en gran part de les instal·lacions com a element decoratiu i la temàtica vitícola. De fet, el restaurant és molt conegut a la zona ja que ha sigut guardonat en 2 ocasions amb el 3r premi a la millor carta de vins de Catalunya.  

La cuina del restaurant Mas Renart es basa en quatre pilars essencials: la cuina tradicional empordanesa, la cuina de fusió internacional (que es centra en un país diferent del món cada mes i que supervisen cuiners del país escollit), l'acurada carta de vins (on sempre hi trobareu l’ideal per a cada ocasió) i l’elaboració de plats especials per a persones veganes, vegetarianes o amb intoleràncies alimentaries.    

Aquí podreu gaudir d’un menú diari per 25€ i d’una carta d’allò més atractiva elaborada amb productes de proximitat de qualitat suprema. 

L’hotel disposa de cinc suites equipades a tot confort ideals per desconnectar de la rutina sense allunyar-se del cor de la Costa Brava. A més, els hostes podran realitzar tot tipus d’activitats complementàries com senderisme, paracaigudisme o enoturisme.

Com a curiositat, cal destacar que Mas Renart aposta per la fusió de l’art i la restauració. Per tant, és possible organitzar-hi esdeveniments culturals com tallers temàtics, actuacions musicals o exposicions d’art i de poesia per tal de donar un valor afegit a la seva experiència gastronòmica.

A la masia hi trobareu una botiga especialitzada en productes de proximitat.

Mas Renart també ofereix packs d'habitació amb jacuzzi, sopar gastronòmic i massatges a l'habitació o al centre Spa Renova't, a un kilòmetre de la Masia. 

Llegir més
Altres restaurants propers