Guiacat
Restaurant Suka
08302 Carrer de la Concepció, 4
15€ - 25€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
Al restaurant Suka de Mataró trobareu una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània elaborats amb productes frescos de mercat i d’una qualitat suprema. El seu ambient i la seva localització el converteixen en un restaurant ideal per a dinar o sopar tranquil·lament amb la parella o amb un grup d&...

Al restaurant Suka de Mataró trobareu una gran varietat de plats típics de la cuina mediterrània elaborats amb productes frescos de mercat i d’una qualitat suprema. El seu ambient i la seva localització el converteixen en un restaurant ideal per a dinar o sopar tranquil·lament amb la parella o amb un grup d’amics.

Aquest restaurant d’ambient modern ofereix menús i plats creatius que us sorprendran per la seva exquisidesa.  Entre els seus plats es destaquen la cua de bou, el arròs caldós, les gambes, el pernil ibèric o el peix de la llotja. A més a més, compta amb un menú diari de 14,50 €, un menú de cap de setmana de 35 €, un menú "La Gresca" de 21,90 € i menjar per a celíacs. També disposa de menú degustació.

El restaurant compta amb espectacles en directe segons el seu calendari d'esdeveniments i té un celler propi. Es poden realitzar reserves amb antelació per correu electrònic o per telèfon.

Dilluns tancat. La resta de dies obre, excepte el diumenge per la nit, en horari de dinar de 13:00 h a 15:00 h i en horari de sopar de 20:30 h a 23:00 h. A l'estiu, obre els dilluns a migdia i tanca els dilluns i els diumenges per al nit.

Llegir més
Menjar

 

Tags