Guiacat
Bar Restaurant Terra Cato
17133 Carrer Torroella, 11
26€ - 35€
Preu mitjà
-
Preu menú
NO
Menjar a domicili
NO
Menjar per emportar-se
El restaurant Terra Cato es troba en Ultramort, en el Baix Empordà, Girona. Aquesta masia restaurant que posseeix un gran encant tradicional es caracteritza per una cuina empordanesa i mediterrània casolana que està elaborada amb els millors productes de temporada i de mercat. Gràcies a això, garanteix una qualita...

El restaurant Terra Cato es troba en Ultramort, en el Baix Empordà, Girona. Aquesta masia restaurant que posseeix un gran encant tradicional es caracteritza per una cuina empordanesa i mediterrània casolana que està elaborada amb els millors productes de temporada i de mercat. Gràcies a això, garanteix una qualitat excel·lent en tots els seus plats.

La seva carta és extensa i variada, però dintre d'ella en destaquen alguns plats com el magret d'ànec, els callos, la carn a la brasa, els escamarlans, el pollastre a la cassola, el peix, els cargols o les seves diverses tapes. També disposen de diversos menús tancats a convenir per a grups, menú diari, menú de cap de setmana, menú per a nens i menús adaptats per a persones celíaques.

Aquesta masia restaurant compta amb una terrassa per a menjar a l'aire lliure, una zona d'aparcament privada i un servei de menjar per emportar. A més, resulta un lloc ideal per a vindre en família ja que disposen d'una zona de jocs ideal per a nens. També es poden realitzar menjars i sopars d'empresa.

Obre tots els dies en horari de esmorzar i dinar i els divendres i els dissabtes en horari de sopar.

Llegir més
Menjar

 

Tags

 

Altres restaurants propers